Weekje Belgische Ardennen

Wil je wat organiseren en vraag je je af of een ander het ook leuk vindt ? Hier kun je er naar informeren....

Moderator: Pieten

Plaats reactie
Gebruikersavatar
crazygreek
Ik lul al aardig mee !
Berichten: 331
Lid geworden op: 29 mar 2009, 14:47
Type MR2: AW11

Weekje Belgische Ardennen

Bericht door crazygreek »

Hallo MR2 rijders.::) :lach:

Ik heb hier een ideetje voor de MR2 rijders die dit jaar niet op vakantie gaan.
Omdat ik veel doet voor de fitness club heb ik van hun nu iets gekregen wat leuk is voor ons Clubpie,
Denk ik.
Ik kan met 12 personen voor de periode van 11 t/m 18 September naar de Belgische Ardennen
Naar het Petite Suisse Groepshuis, een groepshuis is dus 1 huis voor 12 personen en dit gaat maar 100 euro per persoon kosten.
De kosten zijn inclusief reserveringskosten, Annuleringskosten en Toeristenbelasting.
Dus zijn er MR2 rijders die geïnteresseerd zijn in een weekje Belgische Ardennen.
Hieronder wat info over het huisje en de omgeving.

Camping informatie:panoramacamping Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte in het hartje van de Belgische Ardennen. Vanaf de terrassen heeft u een magnifiek uitzicht over de weidse omgeving. :foto-ani: Op de hoogste terrassen is een chaletdorp gebouwd in Finse stijl. In alle jaargetijden een ideale vakantiebestemming voor zowel rustzoekers als actieve natuurliefhebbers. Door de ligging op de zuidhelling komen zonliefhebbers niets te kort. In de winter is de camping bedekt met een laag sneeuw en kan je in de bossen langlaufen of genieten van prachtige winterse plaatjes.
Hier vindt u rust en ruimte. Overdag kunt u uren wandelen in de bossen zonder iemand tegen te komen. Reeën, herten, zwijnen, vossen en dassen worden hier nog vaak gezien.’s Nachts zult u zich verbazen over de donkere nachten en de mooie sterrenhemel.
Het Oostelijk stroomgebied van de Ourthe is een heuvelachtige streek die zich kenmerkt door indrukwekkende bossen, talrijke beekjes en bijzondere dorpjes en steden. Zo liggen de toeristische dorpen La Roche en Ardenne en Durbuy op slechts enkele kilometers van de camping.
Deze is makkelijk te bereiken en ligt op minder dan 100 km van Maastricht en op 8 km van de E25. Dit is de 'Route du Soleil', de doorgaande weg naar Zuid-Frankrijk. Wij zijn geen vakantiefabriek waar de gasten een nummer zijn. Iedereen krijgt de persoonlijke aandacht die men mag verwachten. Wij werken kleinschalig en hanteren een hoge standaard qua professionaliteit. Voor groepen bieden wij diversen mogelijkheden. Organiseert u een uitstapje of weekje weg voor uw bedrijf, familie, vriendengroep of vereniging? Dan kunt u kiezen voor modern kamperen in een aantal luxe accommodaties, maar u kunt ook terecht in ons nieuwe vakantiehuis. Wij denken graag met u mee, zodat er een arrangement kan worden samengesteld dat geheel naar uw wens is. Voor een aangenaam en zorgeloos verblijf ínclusief horeca, buitensportmogelijkheden en/of excursie.
Speciaal voor u is er een arrangement waardoor u álleen nog maar hoeft te genieten van al het moois om u heen. De natuur, de rust en de ruimte zorgen voor de perfecte vakantiestemming. Een boekje met wandelroutes, kasteelexcursies en een bingo-avond zijn slechts enkele elementen van het arrangement. Op de camping kunt u gebruik maken van de verschillende voorzieningen en buiten de camping zijn vele bezienswaardig-heden en activiteiten.
Wie Ardennen zegt, denkt aan kanoën, abseilen en mountainbiken. Maar er is nog veel meer! Wat dacht u van quadrijden, tokkelen, klettersteig, paintbal en autorally tochten?:driving: Samen met buitensportbedrijf Club Actif bieden wij verschillende mogelijkheden voor jong en oud.
Écht kamperen maar toch een beetje anders…
U hoeft alleen wat kleding en toiletspullen mee te nemen, want de rest verzorgt Petite Suisse! U rijdt met de auto naar uw plekje en de vakantie is begonnen. Geen gebroken tentstokken en kromme haringen, alles staat klaar. Kies het verblijf dat het beste bij u past en kom onbezorgd kamperen op Panoramacamping Petite Suisse:
:eten: U kunt iets drinken aan de bar, een snelle snack uit de snackhut halen of genieten van een uitgebreide maaltijd in het restaurant. Hier serveren wij à la carte met onder andere meerdere vlees en visspecialiteiten van onze kok. Daarnaast hebben we ook een dagmenu en voor de kinderen een aparte menukaart waar onze legendehelden een rol in spelen. Het restaurant heeft bovendien ruime openingstijden, ook buiten de schoolvakanties.

:::| :idea8: :lach: :dux-blij_thumb-up: :applaus-smiley: :adhd:
Gebruikersavatar
Surferdude
Berichten: 7723
Lid geworden op: 01 jan 1970, 01:00
Type MR2: AW11
Contacteer:

Bericht door Surferdude »

Wat een leuk idee, en wat leuk dat je aan ons cluppie denkt om dit met ons te delen! :dux-blij_thumb-up:

De Ardennen zijn zeker geschikt om lekkere toertochtjes te maken, eventueel ook als thuisbasis voor wat verder weg gelegen mooie weggetjes waar je vanuit Nederland niet zo snel aan toe komt. Wij kunnen helaas niet, dan zitten we midden in de verbouwing.

Voor de anderen die dit buitenkansje wel kunnen gaan benutten: Veel plezier gewenst!
[url=http://www.flickr.com/photos/arthur_mol ... /:w5rnltst][b:w5rnltst]flick[/b:w5rnltst][b:w5rnltst]r[/b:w5rnltst][/url:w5rnltst][/align:w5rnltst]
[img:w5rnltst]http://farm4.staticflickr.com/3069/1303 ... 67c5_n.jpg[/img:w5rnltst][/align:w5rnltst]
Gebruikersavatar
Beer
Zere vingers van het typen..
Berichten: 1872
Lid geworden op: 21 dec 2006, 00:21

Bericht door Beer »

De naar alle waarschijnlijkheid bijbehorende site:

http://www.petitesuisse.be/nl/index.php?DocumentID=76
Plaats reactie