29-05-2023 Japfest Assen

Overige meetings. Dus ledenmeetings of zusterclub meetings Ook in het buitenland dus...

Moderator: Pieten

Gebruikersavatar
De achterbank
Ik lul al aardig mee !
Berichten: 162
Lid geworden op: 11 okt 2008, 18:01

29-05-2023 Japfest Assen

Bericht door De achterbank »

Ook in 2023 vindt JapFest plaats op TT Circuit Assen en wel op Pinkstermaandag.
Duizenden Japanse auto's zijn dan te bewonderen. En met natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Streetlegal Dragraces op de 1/8 Mile.
Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle. Met wederom een Music Stage met de populaire Rev Battle.
Na jaren afwezigheid zijn we sinds 2022 met de MR2Club.nl "The Wild Bunch" weer naar het JAF/JapFest toe met een eigen "clubstand".
We kunnen dan samen gezellig bij elkaar staan en het extra voordeel is dan ook dat je geen Paddockkaart hoeft te bestellen voor € 6 en je als clublid (met onze clubkortingscode) korting krijgt op je persoonlijke entree per persoon (code volgt zodra deze beschikbaar is).
Let op om onze standgrootte definitief te kunnen boeken, hebben we z.s.m. jouw aanmelding nodig om het aantal auto's naar boven afgerond te kunnen door geven.
Tegen die tijd komt er ook een verzamelplek om eventueel tegelijk naar binnen te kunnen rijden en de "paddockkaarten" uitgereikt kunnen worden. Lukt het niet om daar vlakbij het circuit te zijn, neem dan contact op met Marco Roeleveld dan kunnen we het ook per mail versturen.
Routebeschrijving: volg de A28 en neem Afslag 31A (Assen Zuid). Na de afslag volgt u de borden TT Circuit. U wordt via speciale verwijzingen naar de paddock van het TT Circuit geleid.
Clubentreeticket
€ 5 korting op de huidige prijs van de entreetickets.
Dit ticket is alleen te verkrijgen na het aanmelden van de club, je krijgt dan een clubcode (THEWILDBUNCH23). Met die clubcode kan je de clubentreetickets bestellen.
Het showcarterrein om bij onze stand te kunnen staan hoef je NIET te bestellen, deze zijn via Marco te verkrijgen.
Alle info over het evenement staat op www.japfest.nl.


https://www.facebook.com/events/1602134 ... tory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22group%22%7D]%7D
Plaats reactie