Welkom bij MR2club.nl; "The Wild Bunch" waar er geen statuten zijn, geen bestuur en geen contributie. Ook wel bekend als de gezelligste MR2-club van Nederland.

Forum

Het hart van onze club is het forum. Daar wordt alles geregeld. Daar vindt je de meetings. Daar vindt je de technische info. Daar vindt je het antwoord op je vragen. En daar vindt je het slap gelul.

Hoe wordt ik lid van MR2club.nl; "The Wild Bunch" ?

Heel simpel: registreer je op het forum. Dat is alles wat je hoeft te doen. Al stellen we het wel op prijs als je een kentekenplaathouder koopt, om onze club te promoten natuurlijk. En verder: voel je Wild Bunch. Want jij maakt de club.

Registratie op het forum (en dus je lidmaatschap) is helemaal gratis! Wel willen we wat dingen van je weten, zoals bijvoorbeeld NAW-gegevens. Deze zijn alleen toegangkelijk voor de Pieten, en wie weet, misschien vereren we je wel met een bezoekje, zodat we zeker weten dat je er echt woont (en om je MR2 te bekijken natuurlijk). Mochten er behoorlijke bezwaren zijn tegen een bepaalde persoon dan kan altijd worden besloten om iemand te weigeren.

De leden maken de club ?

Ja, inderdaad, de leden maken de club. Want zonder leden is er natuurlijk geen club. Zo worden de meetings georganiseerd door de leden. Als je denkt, "er is nou nooit een meeting bij ons in de buurt", nou dan, dan organiseer je er één. Dat mag een van voor tot achter geregeld evenement zijn, met bekers, aandenkens en een gedrukte routebeschrijving, maar ook gewoon een mooie rit door jouw omgeving met een tussenstop op een terras. Wat jij wil (er bestaat wel een lichte voorkeur voor eetgelegenheden waar ze ook saté serveren...).